Gårdagen

Ja vad ska man säga.. gårdagens pass gick åt helvete ungefär. sånt är livet ibland :) 
mamma tog lite suddiga kort som ni kommer få se framöver.

Grejen med Johan är att direkt det är något annorlunda så blir han så anti.. bara de att han ser att jag har konstiga grejer med mig, denna gång i form av kameraväska och stativ, så gick han och ställde sig läängst bort i hagen och jag fick gå och hämta honom! det behöver jag verkligen aldrig om jag bara kommer till stallet med ridhjälmen i handen och inget annat. 

Sen är han van att vi rider själva väldigt mycket, både på ridbana och uteritter. Så när elsa är med med hennes häst så blir han också konstig och hingst, bör nämnas att han kastrerades inte förrän vid 7års ålder, så han har en tendens till att spela kung på stället och otroligt mycket egen vilja.. 
och samma sak blir det när någon ska stå och fota. han blir okoncentrerad, tappar ryggen totalt, släpper kontakten helt med bettet när han redan inte är så förtjust i bett och har problem med kontakten. han blir bromsig och de känns ungefär som att jag gasar och han bromsar så vi kämpar oss framåt.. suck.

När jag rider själv är han en gud att rida och vi ligger på en Lb-La nivå men direkt nån annan är med så halkar vi ner på Lc nästan.. 
jag blir lite sur och besviken att jag aldrig får visa hur fin han i vanliga fall är för någon!.. 
Men det är väl en vanesak för hästen att kunna prestera i olika miljöer och störningsmoment, och detta suuger Johan på haha så vi får bakläxa i detta!