Dyrt med ridsport

Varför ska man ha detta intresset alltså.. det blir ju så dyrt! ;) man vill verkligen ha allt. 
Just nu skulle jag kunna döda för en dressyrsadel! Jag har försökt övertrala mig själv om att jag klarar mig på en allroundsadel(mot dressyrhållet) till Johan är mer utbildad och har trappat upp på "skicklighets-nivån" haha. men nu känner jag att allt mer eller mindre sitter där det ska och det är dags för svårare övningar! det skulle sitta fint med en dressyrsadel nu! 
 
skulle också vilja ha ett nytt träns i julklapp heh, gärna ett med snabbknäppe på sidostyckerna eftersom jag växlar mellan 5 olika bett.. tredelat, tvådelat, rakt, pelham och hackamore. Jag har två träns för tillfället men man blir ju nästan frustrerad då man ska byta bett och byta nosgrimma och ändra längd på sidostyckerna, och sen nästa dag ska man ändra tillbaka igen då alla dessa betten använder jag beroende på syftet med passet och vad som ska tränas. Plus att jag har en häst som man måste ha en aktiv hand på och att han funkar som bäst då jag växlar mellan alla dessa betten istället för att bara använda t ex två av dom.
 
det mesta här är frrån Hööks.se , det bruna schabraket är från HV Polo
 
Jag skulle absolut inte tveka en sekund på att köpa detta tränset om jag hade en fux!!! :O så sjuuukt snyggt att jag svimmar. Det skulle nog inte passa lika bra på en brun häst och det silvriga/gråa är inte lika snyggt enligt mig iallafall:) om jag hade en fux, skulle jag köpa det guldiga!!!!!!
 
 
Sandra